Liderul AUR George Simion a declarat, marţi, în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News TV, despre o candidatură la prezidenţiale, că mai demult excludea dar acum nu exclude în totalitate, pentru că nu ştie în ce formulă se va candida în 2024, dacă vor intra în cursă preşedinţii partidelor sau parsonalităţi, o decizie urmând a fi luată după alegerile europarlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George Simion a declarat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale că ”depinde de mulţi factori”.

”Nu aş putea să vă dau un răspuns. Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate, pentru că nu ştim în ce formulă se va candida în 2024, dacă vor candida preşedinţii de partid pentru a potenţa partidele, sau personalităţi. (..) Noi vom lua o decizie după alegerile europarlamentare, când vom avea  radiografie exactă”, a spus liderul AUR.

Simion a menţionat că ”sunt primele alegeri prezidenţiale pe care le are în faţă ca om politic şi este curios cum se vor desfăşura”.

El a mai spus că în mod sigur candidatul AUR la alegerile prezidenţiale va avea acest stigmat al ”unui nou Vadim”. ”Este jocul pe care PSD şi-l doreşte, să joace acelaşi scenariu ca şi cu Vadim, suntem conştienţi dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu”, a comentat el.

”Suntem extremişti doar în mintea unor adversari politici care vor să ne pună undeva la colţ şi să ne ducă în turul doi de scrutin şi să ne folosească”, a mai arătat Simion. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.