Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat că Alianţa pentru Unirea Românilor va avea candidaţi la toate consiliile, la preşedinţiile de Consilii Judeţene şi la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ, şi că vor prezenta aceşti candidaţi duminică, într-un eveniment special. Liderul AUR a prezentat şi afişele AUR la europarlamentare, care cuprind imagini cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, el arătând că o vor folosi ca ”mascotă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ciuda a ceea ce îşi vor dori unii sau alţii, AUR va avea candidaţi la toate consiliile, la preşedinţiile CJ şi la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ. Vom prezenta aceşti candidaţi duminică, într-un eveniment special, 41 de candidaţi la preşedinţii de CJ şi 41 la primăriile municipii de judeţ. Să nu se aştepte unii şi alţii că scapă de noi, chiar dacă aceste alegeri nu trebuie să aibă loc pe 9 iunie ci pe 29 septembrie, aşa cum e legal, constituţional”, a anunţat liderul AUR într-o conferinţă de presă.

”4 luni ce vor face supuşi lui Klaus Iohannis? Vor avea un primar ales şi un primar actual”, s-a întrebat Simion.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Preşedintele AUR a arătat că ”lovitura de stat dată de actuala coaliţie este în plină desfăşurare”.

”Mai devreme trebuia pusă pe ordinea de zi a senatului ordonanţa privind comasarea, după ce a fost amânată două săptămâni pentru a avea timp de gândire, nici astăzi nu a fost pusă pe ordinea de zi a Senatului şi pe 6 aprilie trece tacit. În mod evident, această ordonanţă este neconstituţională şi actuala coaliţie se fereşte de proba constituţionalităţii, de verificarea constituţionalităţii. Ce a făcut Avocatul Poporului, ce face CCR care a fost sesizată printr-o cale extraordinară de către noi, nu este admisibil. Atâta vreme cât toată lumea vede că împăratul este gol, noi ce facem? Îi construim vilă de protocol?”, a spus liderul AUR George Simion în conferinţă. 

Preşedintele AUR a precizat că aşa cum au anunţat, ”vor apela la orice mijloace, oricât de extreme dar democratice, pentru a opri această lovitură de stat şi acest atac asupra Constituţiei şi ordinii de drept din România”.

”Pe 9 iunie, constituţionale, legale, sunt doar alegerile europarlamentare, iar de frica AUR, actuala coaliţie şi regimul Klaus Werner Iohannis a apelat la această lovitură de stat”, a spus Simion. El a prezentat afişele AUR din campania pentru alegerile europarlamentare.

”Este un personaj vestit, o cunoaşteţi din desene animate, este Ursula. O vom folosi ca mascotă. Din păcate, PSD şi PNL o susţin la preşedinţia Comisiei şi susţin această caracatiţă, susţin corupţia la nivel european. Ăsta este gradul de supuşenie. Din păcate, ţara este închinată altora”, a arătat George Simion. ”Primim semnale, de când teoretic s-a inventat un Schengen special pentru noi, în care nu mai trecem cu buletinul sau cu paşaportul pe la control, în mai multe ţări europene lucrul ăsta nu se întâmplă, în Franţa, în Finlanda, în Italia, cetăţeni români ne-au semnalat că li s-a cerut un act de identitate la intrarea în ţară”, a mai spus liderul AUR.

”O să ne luptăm, indiferent de orice, cu Ursula, cu Klaus Iohannis şi supuşii dumnealor din colonia numită România”, a mai spus Simion. El a amintit că lista AUR la alegerile europarlamentare va fi condusă de Cristian Terheş, Claudiu Tîrziu şi de Gheorghe Piperea, precizând că ”lista PSD-PNL îl include pe Virgil Popescu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.