Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a deschis, miercuri, Conferinţa Anuală a Comitetului NATO pentru Perspectiva de Gen, ocazie cu care a afirmat că ”avansarea egalităţii nu este doar o chestiune de dreptate, ci şi o necesitate strategică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O reprezentare echilibrată şi promovarea integrării şi dezvoltarii personale, indiferent de gen, prin deciziile, politicile şi acţiunile noastre, ne consolideaza securitatea şi solidaritatea. Avansarea egalităţii nu este doar o chestiune de dreptate, ci şi o necesitate strategică”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO afirmă că ”acţiunea noastră trebuie să fie incluzivă şi cuprinzătoare”.

”Am fost onorat să deschid Conferinţa Anuală a Comitetului NATO pentru Perspectiva de Gen şi să marchez 25 de ani de la înfiinţarea Biroului Consilierilor de Gen, în rândul forţelor noastre armate”, a mai transmias Geoană.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.