Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a criticat, luni seară, modul în care arată Bucureştiul şi spune că responsabil este Ludovic Orban care l-a susţinut pe Nicuşor Dan pentru postul de primar general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Gabriela Firea a declarat, luni seară, la România TV, că niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar, poluat şi neîngrijit ca acum. 

”Niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar ca acum, nu a fost atât de poluat, nu a fost plin de dăunători, parcurile nu au fost lăsate de izbelişte ca acum. Două ierni în care bucureştenii au îngheţat de frig mai mult ca niciodată, nu le-a mai păsat nici măcar să scurteze durata anumitor reparaţii care se realizează în urma avariilor sau să urgenteze acele proceduri pentru lansarea licitaţiei. Le-am lăsat un proiect la cheie, de fonduri europene, aproape 300 de milioane de euro pentru reabilitarea reţelei vechi de termoficare. Mai mult de un an de zile nu au făcut altceva decât să schimbe oamenii din Direcţia de Achiziţii, să îşi  pună oamenii lor ca să, am putea să interpretăm, să aranjeze anumite licitaţii, pentru că altfel de ce nu lucrezi cu funcţionarii publici pe care i-ai găsit?”, a declarat Gabriela Firea. 

 

Ministrul Familiei a făcut referire şi la ”responsabilii” pentru toate neregulile din Capitală. 

 

”Veţi spune, cine e responsabil pentru ce e acum la Primăria Capitalei? Responsabili sunt cei care l-au girat în primul rând pe domnul primar Dan şi care formează acum majoritatea în Consiliul General, cu USR şi PNL pentru că ei l-au susţinut. Mă refer la USR Bucureşti şi PNL Bucureşti şi domnul Orban, dar acum ştiţi cum se spune, prinde orbul, scoate-i ochii. Ce să îi facem domnului Orban? Nu mai e nici la PNL, nu mai e nici la conducerea Camerei Deputaţilor, şi-a făcut un partiduleţ, ce să îi... dumnealui a nenorocit Bucureştiul. Dar ce mai putem să facem că a dispărut din prim planul scenei politice, iar cu toţii, acum, suferim de pe urma strategiei minunate politice”, a declarat Firea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.