”Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!”, a scris marţi Gabriela Firea, pe Facebook, după ce Nicuşor Dan a declarat într-un interviu la Prima TV că rămâne de văzut dacă aceasta va fi susţinută de PSD pentru o candidatură la primăria Capitalei. ”O ruşine pentru Capitală! Zero profesionalism! Zero caracter!”, a mai spus ea despre actualul primar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia! Vai de bucureşteni! Un primar incapabil să rezolve problemele curente, care a blocat toate şantierele publice şi private, care nu are soluţie miraculoasă pentru trafic şi termoficare - aşa cum se jura în campanie -, care nu mai investeşte în spitale şi infrastructură, dar care, mai nou, se erijează în analist politic!”, a scris Firea. 
 
Ea continuă: ”O ruşine pentru Capitală! Zero profesionalism! Zero caracter!”. 
 

Primarul General al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat, în week-end, întrebat dacă, în virtutea colaborării de la guvernare, se aşteaptă ca PNL să o susţină pe Gabriela Firea la viitoarele alegeri locale pentru funcţia de primar general, că „este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD”.

„Este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD.  Eu nu am văzut la această doamnă decât - i-am şi spus un la un moment dat ”doamna voucher” - n-a ştiut decât să dea vouchere pe diferite categorii de cetăţeni, n-am văzut un alt tip de politică şi cred că Bucureştiul are nevoie totuşi de o direcţie structurală care să rezolve, să răspundă la marile probleme structurale pe care Bucureştiul le are. Şi nu cred că Gabriela Firea are capacitatea de a răspunde la asta”, a declarat Nicuşor Dan duminică, la Prima Tv.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.