Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea cataloghează drept ”praf în ochii bucureştenilor” anunţul primarului Nicuşor Dan privind reducerea numărului poliţiştilor locali care se ocupă de paza Primăriei de la 27 la 10. ”Cum să nu faci nimic pentru oameni, dar să te faci că lucrezi”, afirmă Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cum să nu faci nimic pentru oameni, dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod. Poliţiştii locali din toată ţara sunt la dispoziţia Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgenţă şi a celei de alertă. E lucru ştiut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap. În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde şi a căldurii - cum a promis, a salariului de 1.400 de euro garantat în campanie, a începerii lucrărilor la metroul uşor, a reducerii poluării de la CET-urile guvernului, primarul dreptei unite se ocupă de poliţiştii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Gabriela Firea. 
 
Potrivit acesteia, primarul Capitalei ”îşi inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureştenilor”. 
 
”Oamenii au nevoie de rezultate concrete, de continuarea investiţiilor în spitale, şantierele ar trebui să duduie, totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui. (...) În afară de proiectele muncite de mine şi echipa mea, luni sau ani de zile, noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire, pentru minciunile din campanie”, a mai scris Firea. 
 
Primarul general Nicuşor Dan a avut o întrevedere marţi cu directorul general al Poliţiei Locale Bucureşti şi a fost stabilit ca 20 de poliţişti locali să înceapă activitatea foarte curând, în patrule mixte cu personalul Gărzii de Mediu. De asemenea, edilul a a dispus ca personalul care asigură paza Primăriei să fie redus de la 27 la 10 persoane, iar acesta a renunţat la paza asigurată pe palierul unde se află biroul primarului, inclusiv la paza din faţa biroului său, pentru care erau repartizaţi cinci poliţişti locali, zilnic.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.