Senatorul PSD Gabriela Firea îi cere, miercuri, ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să prezinte la Parchet, nu pe Facebook, dovezile referitoarela ”măsluirea” datelor legate de pandemie înaintea alegerilor de anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cifrele au fost măsluite anul trecut, pentru a se organiza alegeri! Asta i-a scris pe Facebook ministrul Voiculescu (USR-Plus), fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneţi dovezile la Parchet, nu pe Facebook!”, a scris, miercuri, pe Facebook, Senatorul PSD Gabriela Firea.

Preşedintele PNL Bucureşti, deputatul Violeta Alexandru, a afirmat pe pagina sa de Facebook, că afirmaţii politice de gen ”Nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19” nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea.

În replică, într-un comentariu la această postare, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat că anul trecut, înainte de alegeri, din calculul incidenţei au fost eliminate focarele, iar din calculul incidenţei la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.

”Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr. Contează, mai ales în situaţii de genul asta. Altfel ne furăm singuri caciulă minţindu-ne frumos”, scrie ministrul Sănătăţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.