Gabriela Firea a anunţat că se va bate în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar şi că nu va fi precum Nicuşor Dan care la fel cum a chiulit din Consiliul General, a chiulit şi în mandatul de parlamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Dincotră ne vom implica mai mult”, a declarat Gabriela Firea marţi la sediul PSD.

Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar dori ca Gabriela Firea să candideze pentru o funcţie în Parlamentul României şi să rămână în linia întâi a PSD.

„Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datoarează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”, a afirmat Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.