Gabriel Andronache, liderul deputaţilor PNL, scrie joi că toate proiectele de lege aflate în procedură la Camera Deputaţilor care constituie borne/jaloane în PNRR au fost adoptate. El precizează că dacă vor fi necesare ajustări, după un eventual control de constituţionalitate asupra unora dintre legi, ele se pot realiza rapid, în această vară iar important este ca statul român să primească fondurile din PNRR atât de necesare dezvoltării sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Misiune îndeplinită. Toate proiectele de lege aflate în procedură la Camera Deputaţilor care constituie borne/jaloane în Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) au fost adoptate de Camera Deputaţilor”, anunţă deputatul pe Facebook. 

Andronache arată că ”prin acest fapt, legislativul a accelerat procedura de validare a acestor jaloane de către Comisia Europeană, inclusiv pentru cererea de plată nr.3”.

”Dacă vor fi necesare ajustări, după un eventual control de constituţionalitate asupra unora dintre legi, ele se pot realiza rapid, în această vară. Important este ca statul român să primească fondurile din PNRR atât de necesare dezvoltării sale”, mai spune Gabriela Andronache. 

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, legea pensiilor speciale şi legea interzicerii cumulului pensie cu salariu, ambele jaloane în PNRR. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.