Fostul senator Daniel Savu a fost numit secretar general la Ministerul Comunicaţiilor, decizia fiind publicată marţi în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Savu îl înlocuieşte pe Mihai Nicolae Ucă. Acesta a ocupat postul cu caracter temporar şi a fost eliberat din funcţie la cerere.

Daniel Savu a fost senatorPSD  timp de trei legislaturi. Spre finalul ultimului mandat parlamentar a devenit senator neafiliat.

În septembrie 2018, el a revenit în PSD.

Absolvent al Facultăţii de Aeronave, Daniel Savu a fost ofiţer în cadrul SRI Prahova.

Luni, cu o zi înaintea publicării deciziei de numire în Monitorul Oficial, Savu a postat pe Facebook un text referitor la industria IT, care, în opinia sa, "creşte puternic în guvernarea PSD".

"În 2019, dimensiunea industriei româneşti de IT&C va depăşi 5.1 mld €, DUBLU faţă de 2013, iar exporturile de software şi servicii IT sunt aşteptate să atingă 4 mld €, cu 1 mld € în plus faţă de 2017. Aceste performanţe remarcabile sunt completate de numărul de specialişti din acest domeniu, care va depăşi pragul de 100.000 anul acesta", spune el.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.