Fostul şef al Poliţiei Capitalei Nicu Dragoş-Orlando, care a demisionat în ianuarie 2018 în urma scandalului poliţistului de la Poliţia Rutieră acuzat de agresiuni sexuale, şi-a încetat raporturile de serviciu cu MAI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 septembrie 2021, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor de poliţie Nicu Dragoş-Orlando cu Ministerul Afacerilor Interne”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Nicu Dragoş-Orlando era împuternicit pe funcţia de Director Direcţia de Poliţie Transporturi.

Nicu Dragoş Orlando a deţinut şi funcţia de şef al Poliţiei Capitalei, din septembrie 2017 până în ianuarie 2018, când a demisionat "din considerente de onoare profesională", în urma scandalului legat de poliţistul Eugen Stan de la Brigada Rutieră, acuzat de agresiuni sexuale.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.