Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după externarea de la un spital din Bruxelles, el fiind filmat la sosirea la locuinţa de protocol din Bucureşti, pe care are termen să o elibereze în 60 de zile, ca urmare a deciziei defintive a instanţei privind colaborarea sa cu Securitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform imaginilor difuzate de Antena 3, fostul preşedinte a coborât din maşină, vizibil obosit, intrând apoi în curte.
El nu a răspuns niciuneia dintre întrebările reporterilor care îl aşteptau în faţa locuinţei de protocol.
Traian Băsescu s-a externat din spital, a anunţat miercuri soţia acestuia, Maria Băsescu, la Antena 3.
Familia Băsescu se mută din vila de protocol, mai mulţi muncitori venind, miercuri dimineaţă, cu saci şi cutii.
Soţia fostului preşedinte a declarat că este foarte supărată pentru această situaţie pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuinţele în care a stat. 

”Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Şi acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să ştiţi! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Aşa că încă o mutare în plus”, a declarat Maria Băsescu.

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) a făcut precizări oficiale, luni, privind actuala situaţie locativă a fostului preşedinte Traian Băsescu, arătând că acesta şi familia sa au obligaţia de a elibera locuinţa de protocol în termen de 60 de zile, după decizia instanţei prin care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de colaborator al Securităţii, potrivit prevederilor legale.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.