Liderul PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi timp de trei mandate, obţine un mandat de senator în urma scrutinului de duminică şi intră în Parlament alături de Cătălin Predoiu (PNL) şi de social-democraţii Eugen Nicolicea, Iulian Iacomi şi Roxana Paţurcă. PMP obţine în urma redistribuirii un mandat de deputat în judeţul Călăraşi, acesta revenind unui actual deputat de Mureş, ales sub sigla PP-DD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După trei mandate de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, liderul PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, intră în Parlament, de pe primul loc pe lista de candidaţi pentru Senat în acest judeţ.

Din partea PNL deputat de Călăraşi va fi în următorul mandat parlamentar Cătălin Predou. Fost ministru al Justiţiei în guvernele Tăriceanu şi Boc, Cătălin Predoiu a îndeplinit şi funcţia de prim-ministru interimar în perioada dintre demisia premieruljui Emil Boc şi învestitura Guvernului Ungureanu.  Predoiu este singurul ministru care a fost menţinut în funcţie în patru guverne consecutive.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

PSD obţine în judeţul Călăraşi trei mandate de parlamentar: două de deputat, atribuite actualului palamentar Eugen Nicolicea şi primarului loclaităţii Lehliu Gară Iulian Iacomi şi unul de deputat, atribuit Roxanei Paţurcă, actual consilier judeţean.

Cel de-al patrulea mandat de deputat de Călăraşi, intrat la redistribuire, a revenit Partidului Mişcarea Populară din partea căruia va merge în Parlament actualul deputat de Mureş, Cristian George Sefer. Sefer a fost ales deputat în mandatul 2012 - 2016 din partea PP-DD, partid al cărui membru a fost până în septembrie 2014, când s-a înscris în UNPR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.