Fostul premier Mihai Tudose, care a ajuns la spital săptămâna trecută după ce a suferit un infarct miocardic, a fost externat luni de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul privind exterrnarea fostului premier a fost făcut de România Tv.

Fostul premier a suferit marţi un infact miocardic acut, fiindu-i montate două stenturi.

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose în aceeaşi seară pe Facebook.

Tot atunci, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, declara că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun.

”După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a mai spus Şerban Bubenek.

 

 

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.