Fostul prefect al judeţului Buzău Carmen Ichim a anunţat, miercuri seară, că a decis să se înscrie în Pro România, spunând că a luat decizia de a contribui mai departe cu experienţa sa "la construcţia unei administraţii publice eficiente". "Am avut şi ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu şi lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor şi de implicarea decidenţilor politici care doresc cu adevărat binele comunităţii noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei Pro România - Buzău", a spus Ichim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Facebook, Carmen Ichim, fost prefect de Buzău, a făcut un bilanţ al activităţii sale în fruntea Instituţiei Prefectului, spunând că rezultatele obţinute au determinat-o să se implice în administraţia judeţeană.

"Realizările profesionale pe care le-am obţinut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Judeţului Buzău, solidaritatea şi aprecierea arătate de numeroşi primari buzoieni şi şefi de instituţii atât la finalul mandatului, cât şi după revenirea mea în funcţia de comisar-şef al Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o - aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experienţă şi energie la construcţia unei administraţii publice eficiente, în slujba celor care şi-au pus nădejdea în noi", a scris ea.

Ichim a adăugat că în urma experienţei acumulate a decis să revină în politică şi să se inscrie în Pro România.

"(..) am avut şi ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu şi lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor şi de implicarea decidenţilor politici care doresc cu adevărat binele comunităţii noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică şi hotărâtă care şi-a exprimat cu fermitate dorinţa de a mă sprijini în toate proiectele viitoare. Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZAU, de astăzi suntem  PRO ROMÂNIA", a mai spus Ichim.

Fostul prefect nu a precizat deocamdată dacă va candida pentru postul de primar al Buzăului sau de preşedinte al Consiliului Judeţean, cel mai probabil vizând funcţia de edil al municipiului Buzău.

Carmen Ichim a fost eliberată din functia de prefect în decembrie 2019, ca urmare a deciziei premierului Ludovic Orban. De atunci, Carmen Ichim s-a întors la conducerea Gărzii de Mediu Buzău, post suspendat pe toată durata activităţii sale din administraţia locală.

În decembrie, 42 de primari, dintre care trei de la PNL şi 39 de la PSD, au semnat şi au trimis un memoriu în care îi cereau ministrului Afacerilor de Interne menţinerea în funcţia de prefect a lui Carmen Ichim.

Ea a fost numită prefect în aprilie 2017, la propunerea PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.