Deputatul PNL Gabriel Andronache, deputatul PNL Cristina Vecerdi şi senatorul PNL Mihai Veştea au depus un amendament la legea bugetului de stat pe anul viitor care a fost adoptat, miercuri în plenul reunit al Parlamentului, şi care prevede alocarea a două milioane de lei în plus, în buget, pentru finalizarea Aeroportului Braşov, înainte de darea în folosinţă a Aeroportului în iunie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Împreună cu colegii mei deputat PNL Cristina Vecerdi şi senator PNL Mihai Veştea am depus un amendament la legea bugetului de stat  pentru alocarea de fonduri suplimentare necesare finalizării Aeroportului Braşov. Amendamentul nostru a fost aprobat. Am reusit astfel să aducem la bugetul judeţean 2 milioane de lei care vor contribui la realizarea ultimelor construcţii necesare înainte de darea în folosinţă a Aeroportului în iunie 2023. Continuăm împreună pentru Braşov”, a scris Gabriel Andronache, miercuri pe Facebook.
 
Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat, miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2023. Premierul Nicolae Ciucă a declarat, în plen, că este pentru prima oară în România când bugetul este aprobat înainte de jumătatea lunii decembrie şi că este „un buget realist, echilibrat, care vizează susţinerea economiei şi protejarea populaţiei”. De asemenea, Legislativul a adoptat proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe anul viitor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.