Deputatul PNL Florin Roman anunţă miercuri că Parlamentul a adoptat articolul din legea bugetului, în care a depus amendamentul PNL, prin care blochează creşterea impozitelor şi taxelor în România, în 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Parlamentul României a adoptat articolul din legea bugetului, in care am depus amendamentul PNL, prin care blocăm creşterea impozitelor şi taxelor în România, în 2024, cerută de USR în PNRR!” afirmă Florin Roman pe Facebook. 
 
”NU se introduc impozite, taxe sau contribuţii obligatorii noi NU se majorează cele existente şi NU se lărgesc bazele de impunere NU se elimină şi NU se reduc facilităţile existente”, mai spune Roman. 
 

Parlamentul a reluat miercuri dezbaterile pe proiectul bugetului de stat pe 2024, după scandalul de marţi seară. Peste 20.000 de amendamente depuse, din care doar 962 au au fost admise, fiecare parlamentar are un minut pentru a-şi susţine amendamentul în plen.

AUR a anunţat marţi seară că îşi asumă să blocheze tribuna Parlamentului dacă majoritatea PSD-PNL, cu sprijinul USR şi UDMR, nu majorează salariile profesorilor cu 40%. Între parlamentarii AUR şi cei de la UDMR a izbucnit un scandal în sala de plen, în timp ce George Simion şi Diana Şoşoacă s-au jignit şi s-au ameninţat. Parlamentarii USR au venit în plen cu o serie de cutii de cadouri, roşii şi galbene, pe care erau scrise mesajele: TAXE NOI şi BUGET RECORD pentru SPECIALI.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.