Deputatul PNL Florin Roman a afirmat că o linişte apăsătoare s-a lăsat asupra schimbării din funcţie a Avocatului Poporului Renate Weber, la fel şi peste schimbarea şefiilor TVR şi a Societăţii Române de Radiodifuziune, deşi coaliţia spunea că schimbările vor fi făcute în prima săptămână după alegerile parlamentare. Liberalul i-a îndemnat pe partenerii de coaliţie să treacă la treabă şi să îşi respecte promisiunile făcute în campanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„O linişte apăsătoare s-a lăsat asupra schimbării din funcţie a Renatei Weber. Cea care nu a fost niciodată un Avocat al Poporului, ci mai degrabă al PSD.
Cea care afirma faptul că medicii au transformat spitalele în centre de...tortură...cam ce spun demonstranţii AUR acum... La fel...tăcere şi peste schimbările şefilor TVR şi Societăţii Române de Radiodifuziune, confiscate pe persoană fizică de don Livio Dragnea şi PSD.
 
Păcat că nu aţi asistat la dezbaterea rapoartelor de activitate în comisia de buget-finanţe. Aţi fi văzut aroganţa Doinei Gradea, „Şefa TVR”, în toată splendoarea ei. Şi parcă uluiala lui Georgică Severin, fost parlamentar PSD, care este încă şef al SRR. Au fost promisiuni din campanie ale actualilor lideri ai coaliţiei că aceşti oameni vor fi schimbaţi „în prima săptămâna” după alegeri.
 
Acum există o nouă majoritate şi nu pot să nu mă întreb de ce lucrurile s-au împotmolit? Chiar nu ştiu...şi nici nu mă interesează. Ceea ce mă interesează, în schimb, este să ne respectăm promisiunile.
 
Şi nu aşa...în ritm de melc! Altfel, aceşti lideri vor face praf speranţele oamenilor. Eu unul, m-am saturat să răspund pentru ce nu fac alţii... Treziţi-vă şi treceţi la treabă! Nici timpul nu mai are răbdare...”, a scris Florin Roman miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.