Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, a transmis joi că niciodată, cu PNL la guvernare nu vor accepta să renunţe la cota unică în favoarea impozitului progresiv aşa cum îşi doresc socialiştii, fiind o linie roşie peste care nu trec. El mai spune că PNL este gardianul cotei unice a pilonului 2 de pensii private şi a apărării microîntreprinderilor, pe care alţii le-ar vrea desfiinţate. Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această ţară, de poftele stângii populiste, mai spune deputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Niciodată, cu PNL la guvernare nu vom accepta să renunţăm la cota unică în favoarea impozitului progresiv aşa cum îşi doresc socialiştii”, spune deputatul PNL într-o postare pe Facebook. Florin Roman arată că ”este o linie roşie peste care nu trec”.

”Am depus împreună cu colegii liberali din comisia de buget finanţe a PNL un proiect de lege prin care oferim predictibilitate pentru păstrarea cotei unice pe o perioadă îndelungată. Aplicăm principiul liberal “mai puţin de la mai mulţi”, în lupta cu evaziunea fiscală, cu economia gri şi cu pomenile sociale, atât de dragi stângii politice”, menţionează Florin Roman.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El mai afirmă că ”PNL este gardianul cotei unice a pilonului 2 de pensii private şi a apărării microîntreprinderilor, pe care alţii le-ar vrea desfiinţate”.

”Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această ţară, de poftele stângii populiste care ar duce banii în ajutoare sociale. Acolo unde sunt liberalii este dezvoltare, unde sunt socialiştii e doar sărăcie”, subliniază Roman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.