Deputatul PNL Florin Roman a afirmat că a fost o eroare politică majoră invitarea secretarului de stat în MAI Raed Arafat la şedinţa de luni a Biroului Executiv al partidului. Liberalul a adăugat că astfel de greşeli vor costa politic întreaga formaţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Invitarea lui Raed Arafat la şedinţa Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră!. Nu ştiu cine a avut măreaţa idee, dar greşeli de genul acesta costă politic întregul PNL!
 
Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare!.
 
Vă spun direct: Niciodată, în calitate de vicepreşedinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultaţi în legătură cu aceste măsuri. Şi nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiştilor.
 
Dar, cu toţii, avem dreptul să fim informaţi corect şi lămuriţi...acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare. Genul acesta de greşeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL! Poate azi, mâine ne vom trezi şi cu anti-vaccinişti...ca invitaţi în forul de conducere al PNL...”, a scris Florin Roman luni pe Facebook. 
 
Raed Arafat şi Sorin Cîmpeanu au participat luni la BEX al PNL pentru a discuta şi explica situaţia epidemiologică şi noile restricţii luate de Guvern, au declarat surse din partid, pentru News.ro. De asemenea, a fost abordată şi situaţia protestului de la metrou de la finalul săptămânii trecute. 
 
Premierul Florin Cîţu a transmis, în BEX al PNL, că toţi liberalii trebuie să vorbească aceeaşi limbă şi este necesară combaterea mesajelor şi acţiunilor care ar putea zădărnicii combaterea pandemiei, au adăugat sursele citate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.