Deputatul PNL Florin Roman, care a deţinut funcţia de preşedinte interimar la Camera Deputaţilor, până marţi, a scris pe Facebook cum a ajuns social-democratul Sorin Grindeanu să preia funcţia, el dând vina pe cei de la USR care nu au fost de acord cu propunerea sa de a-i prelungi mandatul cu încă două săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dl Sorin Grindeanu a ajuns presedinte interimar al Camerei Deputatilor pe mâna USR. PNL nu l-a votat pe dl Grindeanu. A fost votat de PSD, UDMR, AUR şi minorităţi”, a scris Roman.

El continuă: ”Colegii din USR au refuzat propunerea pe care le-am făcut-o să prelungim mandatul meu cu 2 săptămâni, urmând ca dânşii să fie susţinuţi de noi pentru următoarea rotaţie”. Potrivit liberalului, ”prin decizia luată de USR nu au mai reuşit să genereze majoritatea necesară”.

”Refuzul lor de a susţine PNL a fost motivul pentru care noi ne-am abţinut. Şi uite aşa, USR a făcut un cadou gratuit PSD”, mai spune Florin Roman.

Social-democratul Sorin Grindeanu a fost votat, marţi, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, preşedinte interimar al forului legisltiv, cu voturile AUR şi UDMR.

Liberalii s-au abţinut la vot. Au fost două propuneri, Sorin Grindeanu, de la PSD şi Cristina Prună, de la USR.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.