Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre rotaţia premierilor de anul viitor că trebuie să vedem dacă Iohannis îl numeşte pe Ciolacu premier, arătând că lucrurile pot lua diverse întorsături, în funcţie de ce se întâmplă cu economia. Despre calităţile de premier ale lui Ciolacu, Cîţu a spus că nu ştie ce domeniu stăpâneşte acesta, dar i se pare cinic să îi amăgeşti pe români cu tot felul de măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce se va întâmpla când Marcel Ciolacu va fi premier, în urma rotaţiei premierilor, convenită în coaliţie, Cîţu a răspuns: ”O să fie complicat, nu ştiu. Să vedem dacă preşedintele României îl va numi pe Marcel Ciolacu premier. Nu ştiu exact”.

El a precizat că îi este teamă să nu avem inflaţie, să ajungem la 25%.

”Inflaţia poate să explodeze, nu ştiu ce se va întâmpla, lucrurile pot lua diverse întorsături, în funcţie de ce se întâmplă cu economia. Dar până la urmă, este o coaliţie care ar trebui să lucreze pentru români. Din păcate, din 2023 vom intra în logica alegerilor din 2024”, a afirmat Cîţu. 

Preşedintele Senatului a spus, întrebat dacă îl vede pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, premier: ”Nu ştiu ce domeniu stăpâneşte Marcel Ciolacu. Ceea ce face mi se pare trist este să îi amăgeşti pe români cu tot felul de măsuri. Românii deja sunt afectaţi, săracii, şi de război, şi de inflaţie, de dobânzi, să vii să îi tot amăgeşti cu tot felul de măsuri mi se pare cinic”, a spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.