Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, este de părere că liberalii trebuie să fie "cu toţii conştienţi" că partidul nu poate să mai treacă prin criza pe care a traversat-o şi să câştige alegerile. "Eu cred că trebuie să fim cu toţii conştienţi că nu putem să mai trecem încă o dată prin ceea ce am trecut în ultimele şase luni de zile şi să câştigăm alegerile din 2024", a declarat preşedintele PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"S-a văzut că s-ar putea să creeze o problemă. Trebuie să fim oneşti aici, trebuie să fim sinceri că atunci când preşedintele unui partid nu este şi premier, cumva se creează aceşti poli de putere şi ei pot să ducă la o problemă într-un partid. Acuma, depinde de noi, de noi toţi - de mine, de premier, de echipa din jurul meu, de Partidul Naţional Liberal - dacă ştim să gestionăm această situaţie. Dacă nu ştim să o gestionăm, vom fi puşi în faţa unei crize în interiorul partidului şi această criză va fi mai aproape de alegeri şi nu va fi bine pentru noi. Eu cred că trebuie să fim cu toţii conştienţi că nu putem să mai trecem încă o dată prin ceea ce am trecut în ultimele şase luni de zile şi să câştigăm alegerile din 2024", a declarat preşedintele PNL, joi seară, la TVR. 
 
El a afirmat că ultima jumătate de an a fost "o perioadă cam lungă de lupte interne" în PNL şi că partidul "trebuie să strângă rândurile şi să-şi dea seama că este momentul să lupte pentru ideile liberale".
 
"Nu cred că mai putem acum să mai trecem încă o dată sau în curând prin ceea ce am trecut. E momentul să vedem că suntem aici pentru români şi eu am spus asta în campanie", a adăugat Cîţu. 
 
El a spus că "lucrurile se aşază" în PNL şi că partidul va arăta că este "mult mai puternic decât cred ceilalţi care se uită".
 
Fostul premier a menţionat că are o relaţie "foarte bună" cu actualul prim ministru Nicolae Ciucă şi că îl va susţine pe acesta să ducă "la bun sfârşit" mandatul pe care l-a primit în fruntea Executivului.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.