Florin Cîţu a declarat, referitor la proiectul de lege al senatorului PSD Daniel Zamfir care care prevede sancţionarea cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani pentru miniştrii care refuză în mod repetat să se prezinte la audieri în comisiile de specialitate sau de anchetă, că Marcel Ciolacu „foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine”. „Inginerul şef peste comisia economică, da se întâmplă de ani bun în Parlament, şi campion la legi respinse de CCR îşi pune semnătura pe încă o mizerie de lege”, a adăugat ministrul de Finanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Marcel Ciolacu foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine! Sunt disperaţi şi încearcă orice doar să scape de mine.  Marcel Ciolacu a găsit unealta perfectă să-i facă munca de jos - hamsterul lui Dragnea. Inginerul şef peste comisia economică, da se întâmplă de ani bun în Parlament,  şi campion la legi respinse de CCR îşi pune semnătura pe încă o mizerie de lege”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.
 
LIberalul precizează că proiectul de lege este făcut special pentru el şi are scopul de a îl trimite la închisoare.
 
„O lege făcută special pentru mine şi care are că scop să mă trimită la puşcărie. Forţează apropbarea până la alegerile parlamentare.  Lui Marcel Ciolacu şi hamsterului lui le spun doar atât.  Nu vă mai agitaţi tovarăşi. Mai este puţin şi scăpam România de voi”, a conchis Cîţu.
 
Senatorul PSD Daniel Zamfir a depus la Senat, în procedură de urgenţă, un proiect de lege care prevede sancţionarea cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani pentru miniştrii care refuză în mod repetat să se prezinte la audieri în comisiile de specialitate, comisiile de anchetă sau în Parlament.
 
Iniţiativa legislativă semnată şi de alţi 11 parlamentari social-democraţi modifică şi completează Legea  115/1999 privind responsabilitatea ministerială, prin introducerea unui nou subpunct la articolul 8 alineatul (2) Constituie, de asemenea, infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani următoarele fapte săvârşite de către un membru al Guvernului: „c) Refuzul repetat de a se prezenta la lucrările comisiei permanente la care este invitat, în cadul activităţii de informare a Parlamentului de către membrii Guvernului, potrivit art. 111 alin. (1) din Constituţia României, republicată”.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.