Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat luni înainte de şedinţa conducerii PNL, că partidul trebuie să analizeze performanţa în primul rând a miniştrilor liberali, el arătând că există, de exemplu pe aderarea la spaţiul Schengen, o diferenţă de opinie între preşedintele României, care spunea că nu trebuie să avem vot şi apoi s-a făcut vot. El a mai spus că vrea să ştie dacă partidul va răspunde la atacurile PSD la adresa guvernărilor liberale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidul trebuie să analizeze performanţa în primul rând a miniştrilor, şi acolo dădeam un exemplu, pentru că există, de exemplu pe spaţiul Schengen, o diferenţă de opinie între preşedintele României, care spunea că nu trebuie să avem vot şi apoi s-a făcut vot. Aş vrea să înţeleg de ce s-a făcut acest lucru”, a spus Florin Cîţu, el precizând că este nevoie de o analiză a miniştrilor PNL.

Întrebat dacă este susţinut şi de alţi liberali, Cîţu a spus: ”Vom vedea la vot, când va fi votată această ordine de zi”.

Fostul premier a precizat, ”despre atacurile celor de la PSD la guvernările liberale din 2020 şi 2021, din care au făcut parte mai mulţi din colegi care sunt astăzi în conducerea partidului, că denaturează realitatea şi ar vrea să ştie dacă partidul vrea să răspundă sau nu”.

”Se va vota, vom vedea ce votează partidul”, a spus Cîţu, precizând că ”el crede că PSD nu are niciun fel de limite în a ataca PNL. Se vede foarte clar, pe pagina PSD sunt atacaţi miniştrii PNL şi atacurile la guvermările liberale. (..) PSD este în campanie pentru anul 2024, vrea să ia cât mai multe procente şi binenţeles că atacă PNL”, a afirmat Cîţu.

Senatorul PNL a mai spus că PSD nu a fost niciodată un partener al PNL la guvernare. ”Eu nu consider că a fost niciodată, pentru că PSD a impus creşteri de taxe, a impus atacuri la adresa mediului privat, pe care noi liberalii nu le-am susţinut”, a mai declarat el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.