Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, la RFI, despre modul în care s-au mobilizat autorităţile la punctele de frontieră, că speră să nu fie, ca de obicei, un exemplu de birocraţie autohtonă, pentru că, dacă există aşa ceva, cineva trebuie să plătească pentru asta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se poate şi mai bine. Aici este clar că trebui făcută o analiză la Ministerul de Interne, să vadă de ce există aceste probleme. Ieri am avut o discuţie şi cu domnul Igor Grosu, preşedintele Parlamentului din Republica Moldova, exact pe această temă, să vedem cum să fluidizăm traficul la frontieră, pentru că şi în Republica Moldova intră, intră şi în România”, a spus Cîţu, despre situaţia refugiaţilor de la frontiere. 

El a precizat că ”trebuie să facem mai bine”, pentru că este vorba de o situaţie specială.

”Avem resursele, aici nu cred că se poate plâmnge cineva că nu are resurse la Ministerul Afacerilor Interne. Sper să nu fie, ca de obicei, un exemplu de birocraţie autohtonă, pentru că, dacă există aşa ceva, cineva trebuie să plătească pentru asta”, a spus preşedintele PNL.

Florin Cîţu a mai spus că ”ar trebui să fim mult mai rapizi, în acest moment, pentru a nu-i face pe oamenii care deja suferă să sufere mai mult, să stea pe la frontieră”.

Preşedintele PNL a mai afirmat că discută şi cu companiile din România care oferă locuri de muncă. ”Aici, trebuie făcut mai mult la punctele de frontieră, şi o să am o discuţie şi cu ministrul Afacerilor Interne, dar şi mâine în coaliţie voi ridica această problemă”, a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.