Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, luni, la Senat, că miercuri, legea offshore va intra la vot în plen şi va fi trimisă la Camera Deputaţilor, for decizional. Despre posibile modificări, cerute de firme, el a arătat că, pentru ca acestea să aibă succes şi să treacă, trebuie să fie negociate în coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Deja avem plenul de miercuri pregătit. Dacă era gata astăzi, era pregătit plenul pentru astăzi. Dacă nu, miercuri este plen pregătit pentru legea offshore. Va fi votată miercuri şi va merge imediat la Camera Deputaţilor, nu cred că vor fi alte probleme până atunci”, a spus Florin Cîţu.

Preşedintele Senatului a precizat că nu vede nicio modificare care ar trebui făcută în acest moment la lege, întrebat dacă există disponibilitate de majorare a pragului de la care sunt supraimpozitate veniturile suplimentare, aşa cum au cerut firmele care fac exploatare. 

”Trebuie discutat în coaliţie, iniţiatorii au venit cu o formă, orice modificare trebuie agreată în coaliţie, pentru că altfel nu va trece, trebuie să fim realişti. (..) În acest moment, ceea ce avem este o lege offshore, dacă se doresc modificări, eu repet, ca să aibă succes, să treacă, trebuie să fie negociate în coaliţie, altfel nu are sens, le vom discuta degeaba", a arătat Cîţu. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.