Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei, despre noile măsuri din energie, că dacă nu vor fi gata, cea mai bună variantă este să rămână aceeaşi prevedere privind plafonarea şi compensarea şi să se prelungească cu o lună de zile. Despre o posibilă revenire la piaţa reglementată în energie, Cîţu a fost categoric şi a spus: ”Niciodată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă nu sunt gata măsurile pentru sectorul energetic, cea mai bună variantă este ca preţurile să rămână aşa cum sunt acum, măsurile de acum să le prelungim o lună de zile, şi ştim şi costul”, a afirmat Florin Cîţu.

El a arătat că sunt mai multe variante în discuţie privind măsurile ce vor fi luate pe sectorul energetic.

”Guvernul va comunica când va avea varianta finală, au fost câteva principii cu care toţi am căzut de acord, dar, dacă nu vor putea fi aplicate până la finalul lunii martie, cel mai bine e să prelungim măsurile de acum”, a explicat Cîţu.

Întrebat dacă se poate reveni la piaţa reglementată, Cîţu a răspuns: Nu, niciodată!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.