Fostul premier Florin Cîţu afirmă, joi, că liderul PSD Marcel Ciolacu trebuie să plece imediat şi că ”are datoria să le spună URGENT românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un "faliment anunţat" pe piaţă asigurărilor din România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Marcel Ciolacu ar trebui să plece imediat. Şeful PSD-iştilor are datoria să le spună URGENT românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un "faliment anunţat" pe piaţă asigurărilor din România”, a spus Florin Cîţu într-o postare. 
 
”Dacă are informaţii nu poate să-i lase pe români să cumpere poliţe de asigurare la o companie despre care el ştie că intră în faliment. Astfel de declaraţii, din partea unui oficial cu acces la informaţii confidenţiale, erau urmate imediat de o DEMISIE în orice ţară civilizată”, a mai spus senatorul PNL. 
 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri despre majorarea poliţelor RCA că este posibil să fie un faliment anunţat şi că este ferm convins că guvernul va interveni, cum a mai făcut acest lucru o dată.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.