Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat, joi la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Suceava, că astăzi este dat startul alegerilor din PNL sunt despre rolul pe care îl va juca partidul în viitor, pe scena politică şi a adăugat că inamicul formaţiunii este PSD, iar el este cel mai potrivit om care poate lupta cu PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi dăm startul alegerilor pentru viitorul PNL. Despre asta este vorba. Mulţumesc pentru că mă susţineţi şi m-aţi susţinut din primul moment pentru preşedinţia PNL. Aceste alegeri nu sunt despre persoana mea sau despre ceilalţi contracandidaţi, care mai sunt ei, ci despre rolul pe care-l va juca PNL pe scena politică în viitor. Urmează în 2024 patru rânduri de alegeri. Inamicul nostru este PSD şi de aceea sunt cel mai potrivit om care poate lupta cu PSD. Am arătat că sunt inamicul PSD. PSD este speriat pentru că sunt o ameninţare pentru PSD”, a declarat Florin Cîţu. 

Acesta a reiterat că nu va face niciodată vreo alianţă cu PSD şi a îndemnat ca liberalii să fie uniţi.

„Trebuie să ne unim, pentru că în 2024 trebuie să câştigăm toate aceste rânduri de alegeri împotriva PSD. Am arătat că nu fac compromisuri, mai ales când e vorba de PSD. Nimeni nu va putea spune vreodată că aş putea să-mi dau jos propriul Guvern, ca după aceea să fac vreo alianţă cu PSD. Niciodată nu voi face aşa ceva. Sunt un liberal convins şi până la capăt voi merge după principiile şi valorile liberale. Niciodată nu voi face alianţe cu PSD”, a completat premierul. 

El a adăugat că este potrivit şi opţiunea corectă pentru a conduce PNL.

„Mandatul meu de senator, de ministru al Finanţelor, de prim-ministru al Guvernului arată clar că eu sunt alegerea corectă pentru preşedinte al PNL. Trebuie să ne pregătim pentru opt ani de guvernare şi totul începe de la aceste alegeri. Astăzi dăm startul pentru pregătirea unui plan de guvernare. Avem mult de muncă, alegem bine pe 25 septembrie şi vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova o să fie liberală”, a concluzionat Florin Cîţu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.