Florin Cîţu a afirmat, întrebat dacă au existat critici în Biroul Executiv al PNL de luni la adresa premierului Nicolae Ciucă deoarece ar fi luat apărarea unor miniştrii PSD, că în partid există discuţii, însă „nu criticăm, nu arătăm cu degetul”, iar BEX este un cadru sigur în care prim-ministrul şi alţi colegi liberali se pot exprima.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În PNL avem discuţii, nu criticăm, nu arătăm cu degetul. PNL discută şi  este normal şi premierul când are ceva de spus şi colegii mei, când au ceva de spus, este un cadru sigur în care ne putem exprima”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat luni la Parlament, dacă a fost criticat premierul Nicolae Ciucă în BEX pentru că a susţinut din miniştrii PSD.

Fosta ministră a Muncii, Raluca Turcan, a lansat luni, în şedinţa Biroului Executiv (BEX) al PNL un atac dur la adresa partenerilor de guvernare de la PSD, pe care i-a acuzat că mint în fiecare seară la televizor referitor la creşterea pensiilor şi modificarea PNRR, subliniind că „din astfel de lovituri scade PNL”, au precizat surse participante la şedinţă pentru News.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.