Fostul premier Florin Cîţu susţine că în Guvernul actual ”există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China”, motiv pentru care nu este de mirare că ”situaţia economică este dezastruoasă”. ”Aceasta este încă o diferenţa majoră cu guvernările liberale din 2020 şi 2021. Guvernările liberale nu ar fi permis niciodată ca cineva care a lucrat pentru propagandă chineză să facă parte din echipa guvernamentală. Toate dictaturile au un termen de expirare”, afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cîţu a amintit, marţi, într-o postare pe Facebook, că în 2021 a aprobat ordonanţa 25 care excludea firmele din China din toate contractele cu statul român, arătând că România este singură ţară din UE care a luat această decizie, deşi în prezent tot mai multe ţări, cel mai recent Marea Britanie, ”decid să meargă în această direcţie”.

”Din păcate, în guvernul de astăzi de la Bucureşti există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China. Când astfel de oameni sunt puşi (şi acceptaţi de instituţiile statului) să ia decizii în numele nostru, să nu ne mire că situaţia economică este dezastruoasă. Aceasta este încă o diferenţa majoră cu guvernările liberale din 2020 şi 2021. Guvernările liberale nu ar fi permis niciodată ca cineva care a lucrat pentru propagandă chineză să facă parte din echipa guvernamentală. Toate dictaturile au un termen de expirare. Poate se aude şi la noi pentru că şi aici sunt mulţi care prefera un astfel de regim”, a susţinut Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.