Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, marţi, că este posibil ca joi să aibă loc o şedinţă a conducerii partidulului pentru nominalizarea ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării. El a precizat că propunerea care va fi supusă votului partidului va veni din zona filialelor din Ardeal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem liberali, şi reprezentanţii sunt din toate zonele. Aici este zona de Ardeal care va propune ministru (..) Vom vedea propunerea colegilor mei”, a spus preşedintele PNL.

Întrebat dacă Marcel Boloş este o variantă pe care ar susţine-o, Florin Cîţu a răspuns: ”Eu am încfredere ăn colegii mei, că o propunere pe care o vor face, va fi bună şi va vota partidul, nu doar eu. (..) Daţi-le şansa colegilor mei să îşi susţină candidaţii”. 

Despred momentul în care va fi votat noua propunere de ministru în PNL, Cîţu a arătat că miercuri este şedinţa CSAT. 

”Mai avem câteva discuţii, s-ar putea să fie joi dimineaţă o şedinţă de BPN”, a mai spus el. 

Ministerul Digitalizării a rămas fără ministru după ce Florin Roman a demisionat, în luna decembrie, în urma inadvertenţelor din CV-ul său, privind diploma de absolvire a facultăţii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.