Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, luni, că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele din PNRR şi revenirea economiei. ”Nu este nimic special””, afirmă Cîţu, chiar dacă evaluarea se face la doar câteva luni de la instalarea Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit programului din şedinţa coaliţiei, miniştrii din Cabinetul Ciucă vor intra în evaluare astfel:  

Ora 13.00 - Sorin Cîmpeanu
Ora 13.30 - Adrian Câciu
Ora 14.00 - Sorin Grindeanu 
Ora 14.30 - Marius Budăi 
Ora 15.00  - Tanczos Barna 
Ora 15.30 - Adrian Chesnoiu 
Ora 16.00 -  Virgil Popescu 
Ora 16.30 -  Florin Spătaru 
Ora 17.00 – Eduard Novak 
Ora 17.30 Gabriela Firea
Ora 18.00 – Cseke Attila 
Ora 18.30 - Lucian Bode 
Ora 19.00 - Alexandru Rafila 
Ora 19.30 - Lucian Romaşcanu 
Ora 20.00 - Marcel Boloş

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Evaluarea - şi asta nu trebuie să fie nicio surpriză pentru nimeni – fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului. Mă interesează în primul rând, e adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului”, a declarat, luni, FlorinCîţu.  

Acesta a afirmat că ”sunt câteva lucruri” la care se uită, în special implementarea reformelor din PNRR.  

”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”, a mai afirmat Cîţu.  

De asemenea, preşedintele PNL a declarat că ”economia este administrată suboptimal”: ”Este important ca acum să luăm măsurile bune pentru a ne asigura o revenire în V a economiei. Este clar că lucrurile încetinesc, dacă vrem să avem o revenire a economiei trebuie să luăm măsurile bune. De aceea se face această evaluare, nu este nimic special”.  

Toţi miniştrii Cabinetului Ciucă sunt aşteptaţi, luni, la şedinţa coaliţiei, în care ar urma să se discute cu fiecare dintre aceştia, pe rând, timp de 30 de minute. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.