Fostul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, a declarat că nu a fost ”confortabil” în privinţa alianţei cu PSD şi că atunci când s-a format această alianţă a avut un instinct că aceasta nu va funcţiona. Cîţu a adăugat că regretă că nu s-a retras atunci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Cîţu a declarat că PNL nu trebuie să dispară, iar acest lucru este unul important.
 
”PNL nu trebuie să dispară, asta este cel mai important. Avem acum un congres al PNL. Acesta este testul. Dacă situaţia se înrăutăţeşte, înseamnă că colegii mei au greşit. Din primul moment nu am fost confortabil cu această alianţă cu PSD. Echipa care m-a votat, m-a votat pentru că eram cel mai mare adversar al PSD”, a declarat Florin Cîţu.
 
Fostul lider liberal regretă că nu s-a retras la momentul formării alianţei dintre PNL şi PSD. 
 
”Când a venit acea alianţă am avut dublii, am avut un instinct, trebuia să mă retrag atunci, ăsta e regretul meu, că nu m-am retras atunci. După aceea m-am opus la  măsuri populiste şi le-am spus că, dacă luăm aceste măsuri, ajungem în situaţia în care suntem acum, inflaţie mare, dobânzi mari.  Am un regret că nu m-am dat la o pare. Am avut un instinct clar că nu va funcţiona. Se vede clar că am avut dreptate şi instinctul meu era corect”, a declarat Florin Cîţu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.