Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, joi, la Parlament, despre acuzaţiile aduse de ce ide la PSD, care au spus că Guvernul nu a dat aviz pentru organizarea evenimentului de prezentare a programului de guvernare, în timp de congresul PNL s-a desfăşurat cu 5.000 de participaţi, că este decizia premierului dacă ţine sau nu şedinţa de guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este decizia premierului dacă ţine sau nu şedinţa de Guvern”, a spus Fllorin Cîţu, după că social-democraţii au transmis că premierul Florin Cîţu nu a dorit să facă şedinţă de Guvern pentru a adopta Hotărârea de Guvern care să le permită să îşi desfăşoare acţiunea. 

”Poate să o facă astăzi”, a mai spus Cîţu. 

PSD a anunţat, miercuri, în timp ce miniştrii Cabinetului Ciucă erau audiaţi, că renunţă la prezentarea Programului de guvernare, eveniment programat la ora 1.00, întrucât nu a primit avizul DSU pentru derularea evenimentului.

Social-democraţii afirmă, însă, că Congresul PNL, cu 5.000 de oameni a fost avizat, dar nu şi evenimentul PSD, cu mult mai puţini participanţi. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă arată că nu este mandatat în a da avize privind realizarea sau nu a unor reuniuni/întâlniri/evenimente.

"Petentul a fost informat de faptul că la acest moment CNSU a propus o serie de modificări care ar fi permis organizarea unui astfel de eveniment, dar aceste propuneri de modificări nu intră in vigoare până la adoptarea lor printr-o Hotărâre de Guvern", precizează DSU.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.