Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, propune ca filiala să îl susţină pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al PSD şi solicită transmiterea către conducerea interimară a unei solicitări privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD în data de 29 februarie. La rândul său, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid că trebuie să o susţină pe Firea pentru un nou mandat la Primărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

„Cred că PSD are nevoie de un lider care să pună împreună cu noi osul la treabă, care să ne unească şi nu să ne dezbi9ne, care să stea puţin în concediu şi în week-end şi să fie alături de noi şi alături de oameni” a afirmat FIea duminică după aiază, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti.
 
Ea a propus susţinerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al PSD
 
La rândul său, Marcel Ciolacu le-a transmis social-democraţilor că trebuie să o susţină pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei „cu întreaga energie şi pricepere”.
„Avem nevoie de luptători adevăraţi, de oameni care nu dau înapoi, de oameni care nu renunţă, pentru asta o susţin pe Gabi Firea şi pe toţi primarii noştri de sectoare. Dacă vom câştiga alegerile în Capitală, atunci vom câştiga alegerile în România. Avem nevie de oameni cu experienţă, care au trecut proba de foc a votului direct” a spus Ciolacu 
 
„Pentru câteva luni, cu toţii putem lăsa în spate vechile probleme. Toţi adversarii noştri sunt în afara PSD”, a declarat liderul intermar al PSD.
 
El a azuat „atacuri furibunde” din partea PNL la adresa Gabrielei Firea, spunând că liberalii se tem că aceasta ar putea câştiga un nou mandat.
„Astăzi toate pârghiile de putere pe care le deţin, toate gurile de tun pe care le au în media, toate resursele lor sunt îndreptate Gabrielei Firea. Asta arată cât de mult se tem de ea. Dacă nu le-ar fi păsat, nu ar fi cheltuit sume uriaşe pentru campania împotriva ei, au dus această luptă atât de departe încât nu mai realizează că lovesc direct în bucureşteni, adică cei cărora le cer votul” a spus Ciolacu. 
„Am înţeles că există bănuieli că nici avaria de ieri de la CET Sud nu ar fi fost o avarie nevinovată, sper ca autorităţile să facă lumină” a afirmat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.