Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, marţi seară, că o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD ar fi benefică şi pentru partid, şi pentru ţară, dacă acesta nu îşi schimbă modul de lucru şi "nu renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din punctul meu de vedere (Liviu Dragnea ar trebui să se retragă - n.r.). Nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimănui. Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, multe care nici nu fac parte din Guvern, deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o. Dacă poate, ar fi minunat. Dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid şi pentru ţară.", a spus Firea, întrebată la TVR 1 dacă Liviu Dragnea ar trebui să plece de la conducerea PSD.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mai spus marţi seară, la TVR 1, că liderul PSD, Liviu Dragnea, se consultă în deciziile sale cu câţiva apropiaţi, cei mai mulţi din afara partidului, şi "foarte puţini, din ce în ce mai puţini, din interiorul paridului". De asemenea, ea a afirmat că, în ceea ce priveşte propunerile legislative sau guvernamentale, crede că "ar fi fost mult mai înţelept şi democrat" ca Liviu Dragnea să discute anterior cu membrii BPN şi cu membrii CEx.

Ea a mai spus că din primele sale zile de mandat a solicitat Guvernului să colaboreze în anumite proiecte pentru Bucureşti, dar atunci era premier Dacian Cioloş şi nu a găsit "un răspuns bun" şi s-a gândit că lucrurile se vor schimba, dar s-au succedat trei guverne PSD, a trecut un an şi jumătate şi lucrurile nu au evoluat.

De asemenea, Firea a spus că a avut câteva tentative de a discuta cu liderul PSD, Liviu Dragnea, şi a-i spune că partidul va pierde dacă nu se realizează lucruri importante în Capitală, dar "domnul Dragnea zâmbeşte şi ocoleşte adevărul foarte frumos" şi este "lapte şi miere în întâlniri şi în şedinţe", iar în întâlnirile sale cu cei apropiaţi deciziile sunt altele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.