Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a afirmat, referitor la imaginile postate pe reţelele de socializare de mai mulţi politicieni care participă la negocierile de sâmbătă, dintre PNL, USR PLUS şi UDMR, că aceste fotografii "demonstrează dispreţul faţă de votul românilor". "Ei au votat ca PNL să meargă în opoziţie şi sub nicio formă să nu mai participe la actul de guvernare", a susţinut Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a reacţionat după postările lui Ionel Dancă (PNL) şi Cristian Ghinea (USR PLUS) de pe Facebook.

"Este o fotografie care demonstrează dispreţul faţă de votul românilor. Ei au votat ca PNL să meargă în opoziţie şi sub nicio formă să nu mai participe la actul de guvernare. (...) Este o fotografie care nu face altceva decât sa jignească votul românilor”, a comentat Firea la Antena 3.

Lliberalul Ionel Dancă şi eurodeputatul USR Cristian Ghinea, participanţi la negocierile pe care PNL, USR-PLUS şi UDMR le poartă pentru o viitoare guvernare a forţelor de dreapta au postat, sâmbătă după-amiază, o fotografie din timpul discuţiilor anunţând că discuţiile pe tema programului comun de guvernare "avansează”, fiind închis capitolul digitalizare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.