Primarul General Gabriela Firea anunţă că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primărie din partea PSD, argumentând că trei ani a muncit de dimineaţă până noaptea şi că a început modernizarea Bucureştiului, ceea ce deja se vede şi se simte./

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea PSD, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se  va discuta, la momentul potrivit, politica de alianţe la nivel local, cu cine ne vom alia, pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale. dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea  loc după sărbătorile de iarnă”, a anunţat Firea la Antena 3.

Ea spune că a muncit trei ani şi a înceout modernizarea Bucureştiului.

”Nu văd de ce nu aş candida pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut decât copiii în somn şi nici măcar în week-end, aşa cum trebuie. Nu vorbesc de sacrificiu, că atunci când intri într-o astfel de meserie nu te mai  gândeşti la sacrificii. În mod evident, au fost şi sacrificii personale, dar cel mai important este că  am început cu motoarele turate la maximum modernizarea Bucureştiului, ceea ce se vede şi se simte şi exact acest lucru îi deranjează pe penelişti care ştiu să facă doar atacuri, ştiu să facă doar dosare, ştiu să trădeze România, ştiu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzaţii nefondate şi să vorbească lucrur care nu au nicio bază în realitate”, a subliniat primarul Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.