Primarul Capitalei Gabriel Firea anunţă că depune plângere penală pe numele europarlamentarului PNL Rareş Bogdan, despre care afirmă că a acuzat-o că a periclitat parteneriatele strategice cu UE şi SUA şi că a furat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Depun plângere pe numele cetăţeanului Bogdan Rareş. Să vină în faţa instanţei cu dovada că eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE şi SUA şi că am furat, aşa cum a declarat azi. Să aducă dovezi palpabile, nu vorbe.  La o declaraţie atât de gravă, trebuie că are şi dovezi”, scrie Firea pe Facebook.
 
Ironic, Gabriela Firea subliniază că ”nu ţine în justiţie dacă iese vreo colegă de partid să spună că a fost metaforă sau pamflet”, referindu-se la faptul că vicepremierul Raluca Turcan a calificat drept figură de stil afirmaţia ministrului Finanţelor Florin Cîţu referitoare la existenţa unui buget paralel în timpul guvernării PSD.
  
Ulterior, Gabriela Firea a adăugat postării sale un paragraf: ”Ceva concret despre amânarea majorării alocaţiilor pentru copii, despre vârsta de pensionare până la 70 de ani-muncim până murim -, despre renunţarea la autostrăzi şi alte fapte de vitejie la guvernare... ar avea domnul europarlamentar ceva de spus?”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.