Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi seară, că a discutat şi cu Viorica Dăncilă, şi cu Marcel Ciolacu şi cu Paul Stănescu, dar şi cu alţi colegi din ţară. "Decizia PSD Bucureşti - să nu contribuim la fărâmiţarea partidului, să nu contribuim la imaginea proastă a acestuia şi să facem în aşa fel încât să calmăm spiritele, să facem apel la înţelepciune şi dialog", a spus Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firea a spus că nu a participat la nicio întâlnire de dinaintea CEX-ului

"Eu nu m-am întâlnit cu cineva şi împreună cu care să fac un rău aceste formaţiuni politice şi nu mă dezic de punctul meu de vedere şi-l voi exprima în cadrul CEX. Am făcut apel la toţi cei care m-au sunat să aibă grijă în primul rând de partid şi pe urmă de noi, suntem pe planul doi, trei, patru. Să aducem oameni tineri lângă noi, oameni de valoare, să reconstruim partidul, să nu ne sfâşiem, să dăm mesaje pozitive faţă de cei pe care i-am dezamăgit", a afirmat Firea.

Ea a spus că sunt mai multe variante în ce priveşte conducerea, dar este de văzut care fi aleasă pentru a "ieşi împreună, nu două grupări".

Firea a spus că pentru o eventuală poziţie interimară nu va candida, dar pentru Congres se va gândi.

"Am discutat cu doamna Dăncilă, am discutat şi cu dl Ciolacu şi cu dl Stănescu şi cu mulţi alţi colegi din ţară. De asemenea, am avut şedinţă la PSD Bucureşti. Decizia PSD Bucureşti - să nu contribuim la fărâmiţarea partidului, să nu contribuim la imaginea proastă a acestuia şi să facem în aşa fel încât să calmăm spiritele, să facem apel la înţelepciune şi dialog", a susţinut Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.