Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, social-democratul Mihai Fifor, a declarat, miercuri, că va solicita conducerii Parlamentului prelungirea cu 60 de zile a activităţii comisiei, din cauza volumului mare de informaţii care trebuie procesate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom înainta Birourilor Permanente Reunite o solicitare de prelungire a activităţii comisiei cu încă 60 de zile. Este evident că volumul de informaţii este foarte mare şi este nevoie de timp ca să putem să facem o activitate cât se poate de consistentă şi să elaborăm un raport concludent. Ne dorim ca această comisie să aibă cu adevărat un rol în determinarea modului în care s-au organizat şi desfăşurat alegerile”, a declarat Mihai Fifor.

Întrebat dacă se vor face audieri şi în timpul vacanţei parlamentare, Fifor a spus că nu neapărat audieri, ci şi studiul materialelor care sosesc la comisie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.