Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, social-democratul Mihai Fifor, l-a ironizat marţi pe Radu Berceanu declarând că se gândise să facă o chetă pentru a-i plăti fostului ministru democrat-liberal transportul până la Bucureşti, dar a precizat că până la urmă acesta a confirmat prezenţa la comisie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O să ne vedem azi cu domnul Berceanu, înţeleg că în cele din urmă a confirmat. Ne gândisem să facem o chetă să putem să-i decontăm cheltuielile de transport, dar înţeleg că totuşi a rezolvat problema financiară şi va veni la comisie. Mâine vom avea două întâlniri importante cu domnul Dan Şova şi cu Dan Radu Ruşanu”, a declarat Mihai Fifor înaintea începerii şedinţei comisiei de anchetă.

Social-democratul a mai precizat că Emil Boc a confirmat prezenţa la comisie pentru săptămâna viitoare, deoarece în prezent se află într-o deplasare în China. Tot săptămâna viitoare, potrivit lui Fifor, va veni la comisia de anchetă şi fostul director al SRI George Maior.

Întrebat dacă a vorbit cu Adriean Videanu, fostul şef al campaniei electorale a lui Traian Băsescu în 2009, Fifor a spus că acestuia i-a fost trimisă invitaţia, dar comisia nu a primit niciun răspuns.

Adriean Videanu, a declarat, marţi, pentru News.ro că nu a fost invitat la comisia parlamentară de anchetă privind turul doi al alegerilor prezidenţiale, deşi pe ordinea de zi a audierilor de la comisie apare ca fiind invitat alături de Gheorghe Flutur, Radu Berceanu şi Eugen Tomac.

”Nu m-a chemat nimeni”, a declarat Adriean Videanu pentru News.ro întrebat dacă merge marţi la comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.