Ministrul Apărării, candidat pentru funcţia de vicepreşedinte pentru Regiunea de Vest în cadrul Congresului PSD, a declarat sâmbătă că PSD trebuie să demonstreze că singura agendă care contează este aceea a cetăţenilor, iar acest Congres „trebuie să transmită un mesaj puternic tuturor ţărilor europene şi nu numai”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt deosebit de onorat să fiu astăzi în faţa dumneavoastră şi vă invit pe toţi să privinm Congresul nostrum ca pe un forum al social-democraţiei, în care să transmitem un mesaj puternic tuturor românilor, oriunde s-ar afla ei. Doresc să transmitem astăzi un mesaj de solidaritate şi unitate, doresc să vorbim astăzi despre adevăratele valori şi principii social-democrate, despre responsabilitate, şi profesionalism, puse în slujba cetăţenilor, care în decembrie 2016 ne-au acordat încrederea lor. Trebuie să demonstrăm încă o dată că pentru PSD singura agendă care contează cu adevărat este agenda cetăţeanului român, indiferent de categoria socio-profesională din care face parte. Am promis românilor bunăstare, stabilitate, maturitate politică, măsuri concrete (…) Asta facem de un an şi mai bine, cu toată opoziţia disperată a tuturor celor care doresc o Românie izolată, fără posibilităţi de dezvoltare, cu o societate fracturată şi fără prea mare speranţă în viitor. Congresul de astăzi trebuie să transmită un mesaj puternic tuturor ţărilor europene şi nu numai. Este imperios necesar să vorbim despre eforturile constante ale PSD, ale Guvernului, de a construi o Românie bazată pe dezvoltare durabilă, pe legislaţie corectă şi transparentă, pe instituţii puternice puse în slujba cetăţeanului, nu împotriva acestora", a spus Mihai Fifor.

El a spus că, alături de militarii români, în calitate de ministru al Apărării, a simţit adevărata însemnătate a patriotismului,

"În această calitate, alături de militarii români, am înţeles, am trăit şi am simţit adevărata însemnătate a patriotismului, a dăruirii şi luptei continue pentru un ideal comun. Am înţeles, în mediul militar, importanţa de a duce la bun sfârşit o misiune nu poate fi relativizată", a continuat acesta.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.