Poziţionarea PNL Bihor de partea lui Ludovic Orban în perspectiva Congresului din 25 septembrie nu este extrem de relevantă în momentul de faţă, declară la RFI senatorul liberal Daniel Fenechiu, susţinător al premierului în cursa internă. El susţine că "există posibilitatea ca şi moţiunea lui Florin Cîţu să fie susţinută" şi afirmă că "victoria lui Florin la alegerile din 25 va fi una la o diferenţă semnificativă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Fenechiu spune câte filiale îl susţin în prezent pe Florin Cîţu în vederea Congresului PNL: "Din cunoştinţele mele, în momentul de faţă, circa 37 de filiale îl susţin pe Florin Cîţu (...). Cred că în momentul de faţă trendul în PNL este cât se poate de evident, Florin Cîţu are indiscutabil prima şansă şi cred că victoria lui Florin la alegerile din 25 va fi una la o diferenţă semnificativă".

 

PNL Bihor a decis, după o perioadă de nehotărâre, să îl susţină pe Ludovic Orban la alegerile din partid. Întrebat cât contează acest sprijin al filialei conduse de Ilie Bolojan, unul dintre liderii influenţi din partid, senatorul a răspuns: "Fără îndoială, domnul Ilie Bolojan este unul din liderii extrem de importanţi ai PNL, extrem de recunoscut şi apreciat la nivel naţional şi nu numai în interiorul PNL-ului. Da, contează, e vorba de aproape 200 de voturi, din care e posibil ca o mare parte să meargă către Ludovic Orban. PNL Bihor a luat decizia să-l susţină, e un fel de a spune, pentru că decizia organizaţiei a fost de a lăsa la latitudinea fiecărui membru cu cine să voteze şi au aprobat susţinerea moţiunii domnului Orban. Acelaşi lucru vor discuta despre moţiunea lui Florin Cîţu ceva mai târziu şi există posibilitatea ca şi moţiunea lui Florin Cîţu să fie susţinută, astfel încât delegaţii PNL Bihor să poată să voteze conform propriei conştiinţe şi propriei opţiuni cu cine doresc ei. Nu cred că este în momentul de faţă extrem de relevantă poziţionarea PNL Bihor, repet, inclusiv datorită faptului că preşedintele Ilie Bolojan a anunţat că delegaţii la Congres sunt liberi să voteze conform propriei opţiuni".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.