Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, spune că este mulţumit de jumătate dintre primarii din judeţ şi îşi doreşte ca la alegerile locale de anul viitor cei mai mulţi dintre aceştia să candideze pentru un nou mandat din partea social-democraţilor. El a avertizat totuşi că nu vor fi siguri de o nouă candidatură din partea PSD primarii care la alegerile prezidenţiale nu obţin cel puţin nota 7, iar în cazul în care un primar pierde ruşinos alegerile în localitate, atunci va fi făcut un sondaj de opinie pentru a se vedea dacă problema e în localitate sau la primar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Felix Stroe a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, cât de mulţumit este de primarii PSD din judeţul Constanţa, răspunzând: "Sunt foarte mulţumit de jumătate din primarii PSD şi nemulţumit de cealaltă jumătate. Ne străduim să îi ajutăm cu experienţa noastră, cu cofinanţarea pentru unele proiecte pentru că, să ştiţi, nişte lucruri nu se fac datorită cofinanţării”. 
 
Felix Stroe a spus că îşi doreşte să meargă la alegerile locale cu actualii primari social-democraţi din judeţ, dar aceştia trebuie să obţină cel puţin nota 7 la alegerile prezidenţiale pentru a fi siguri că au susţinerea PSD pentru un nou mandat. 
 
"Îmi doresc să merg cu toţi cei care sunt primari PSD. Dar trebuie în primul rând să vrea şi ei, să aibă şi un rezultat de nota 7 măcar la alegerile prezidenţiale. Este meciul tututor. Dacă nu obţin nota 7 vom sta de vorbă, vom face un sondaj în localitate. (…) Vorbim de localităţile în care avem primari. Ne aşteptăm ca în localităţile unde avem primari să avem un rezultat bun, totuşi primarul e locomotiva localităţii. Şi dacă primarul PSD pierde ruşinos alegerile prezidenţiale în localitatea respectivă, facem un sondaj să vedem dacă problema e în localitate sau e problema primarului”, a explicat liderul PSD Constanţa.
 
Felix Stroe a fost întrebat şi dacă este mulţumit de activitatea primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău. 
 
"Noi mergem în continuare ca şi ofertă electorală pentru constănţeni cu primarul Decebal Făgădău. Am convingerea că vom câştiga Primăria municipiului Constanţa şi apreciez activitatea domnului primar ca bună, cu consistenţă”, a mai afirmat Felix Stroe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.