Comunitatea Declic organizează un eveniment inedit sâmbătă, cu ocazia la Congresului PNL, liberalii urmând să primească un ciolan cu mesajul „După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reprezentanţii Comunităţii Declic vă invită, sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 9.00, la o acţiune ce va avea loc la Congresul Partidului Naţional Liberal, organizat la Romexpo-Bucureşti. Membrii Declic vor aduce liberalilor un ,,ciolan'' de mari dimensiuni, înalt de peste 2.5 metri, cu mesajul:  „După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!"”, au transmis reprezentanţii platformei civice.

Congresul PNL, în urma căruia va fi ales preşedintele al partidului este programat să aibă loc de la ora 11:00 la Romexpo. Desfiinţarea Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a fost una dintre temele de dispută între USR PLUS şi PNL.

Şi sindicaliştii din cadrul confederaţiei Cartel Alfa au anunţat că vor organiza o acţiune de protest la adresa Guvernului sâmbătă, în perioada în care se va desfăşura Congresul PNL

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.