Europarlamentarul USR Vlad Botoş a anunţat că guvernul suedez sprijină aderarea României la spaţiul Schengen, în contextul în care, eurodeputata Karin Karlsbro a precizat că în interiorul guvernului de Stockholm s-a ajuns la o înţelegere favorabilă în privinţa acestei aderări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernul suedez sprijină aderarea României la spaţiul Schengen. Colega mea de la Liberalerna, Karin Karlsbro ne anunţă că în interiorul guvernului de Stockholm s-a ajuns la o înţelegere favorabilă României în privinţa intrării în Schengen. Partenerii noştri din RENEW au depus eforturi substanţiale ca să se ajungă la acest deznodământ”, a scris Vlad Botoş, marţi pe Facebook.
 
El a mai spus că „poate n-ar fi rău ca domnul Ciolacu şi pesediştii domniei sale să discute cu partenerii lor şi să clarifice lucrurile”.
 
„În acest moment socialiştii suedezi participă la eforturile de construire a unei coaliţii parlamentare care să oprească aderarea României şi Bulgariei. USR depune toate eforturile pentru aderarea României la Schengen şi cred că nu e prea mult dacă aşteptăm ca acelaşi lucru să îl facă orice partid românesc”, a completat eurodeputatul USR. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.