Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a anunţat, miercuri, pe Facebook, că Comisia Europeană a aprobat ”crearea unui coridor umanitar pentru Ucraina, o iniţiativă susţinută de circa 90 de eurodeputaţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ca urmare a demersului pe care l-am iniţiat, în ultimele zile, privind crearea unui coridor umanitar pentru Ucraina, iniţiativă susţinută de circa 90 de eurodeputaţi, Comisia Europeană a aprobat astăzi instituirea acestui mecanism”, a scris Negrescu.
 
Eurodeputatul precizează că, în scrisoare, se mai solicită suport pentru familiile cu copii, crearea unui coridor pentru transportul ajutorului umanitar către Ucraina, dar şi un sprijin integrat la nivel european.
 
”Iată că toate aceste lucruri se regăsesc în propunerea Comisiei Europene de astăzi. Mă bucur că solicitarea noastră a produs rezultate şi că executivul european şi statele membre au ascultat apelul şi argumentele noastre. Asta înseamnă să te lupţi pentru ideile tale şi să influenţezi lucrurile prin politică”, mai spune Victor Negrescu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.